Home » Archives by category » Lajme (Page 3)

Deputeti i LSI per qarkun Shkoder merr persiper rindertimin e xhamise Rrypë

Deputeti i LSI per qarkun Shkoder merr persiper rindertimin e xhamise Rrypë

Gjate vizites se bere me rastin e Fiter Bajramin ne Myftinine e Pukes deputeti i LSI per Qarkun e Shkodres Agron Cela ka marr persiper rindertimin e xhamise se fshatit Rrype te njesise administrative te Rrapes. Ne fjalen e tij deputeti Cela tha: “Ne diskutuam dite me pare per xhamin e Rrapes. Organizova shoket dhe […]

Myftiu i Pukes:Aktet terroriste qe degjojme skan lidhje me islamin

Myftiu i Pukes:Aktet terroriste qe degjojme skan lidhje me islamin

Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate hytbes se Bajramit mbajti nje reagim ne lidhje me aktet terroriste ku nder te tjera tha: “…Aktet terroriste qe degjojme dhe qe ndodhin ne shume vende te botes nuk kan asnje lidhje me islamin. Shikojme se si ne vende te ndryshme islame dhe jo vetem ndodhin. Shikuam se si […]

Myftinia Puke vijon te ndihmoje familjet ne nevoj dhe ato me aftesi ndryshe

Myftinia Puke vijon te ndihmoje familjet ne nevoj dhe ato me aftesi ndryshe

Myftinia Puke vijon te ndihmoje me pako ushqimore dhjetra familje ne rrethin e Pukes. Shperndarja e radhes ishte ne qytetin e Pukes ku u ndihmuan familjet qe skan te adhura, jetim si dhe familjet te cilat kan persona me aftesi ndryshe. Pakot ushqimore u mundesuan nga Fondacioni Deniz Feneri dhe shoqata Perpjekja. 18.06.2016 Share

Shperndahen pakot e para ushqimore ne qytetin e Pukes

Shperndahen pakot e para ushqimore ne qytetin e Pukes

Myftinia Puke ne bashkepunim me Diyanetin e Turqise u be e mundur shperndarja e pakove te para ushqimore ne qytetin e Pukes. Perfitues te ketyre pakove ishin femijet jetim si dhe familjet me ndihme ekonimike. Nderkohe Myftiu i Pukes Gezim Kopani sebashku me perfaqesuesit e Diyanetit te Turqise perferuan qe disa poko te shperndahen ne […]

Pas apelit per ndihme Myftiu ben vizite ne familjen Xheladini dhe Cana

Pas apelit per ndihme Myftiu ben vizite ne familjen Xheladini dhe Cana

Pas apelit per ndihme te bere ne televizion, Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka bere vizite ne familjen e Bashkim Xheladinit dhe Shkelzen Canit. Gjate vizites Myftiu Gezim Kopani dergoi pako me ushqime, rroba etj. Nderkoh Myftiu Gezim Kopani nder te tjera tha: “Me te degjuar apelin e bere nga keto dy familje, ne vendosem qe […]

Myftiu i Pukes takim me besimtaret ne fshatin Kryezi ne kuader te muajit Ramazan

Myftiu i Pukes takim me besimtaret ne fshatin Kryezi ne kuader te muajit Ramazan

Me date 12.06.2016, Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar nje takim te shkurter me besimtaret mysliman te fshatit Kryezi Puke. Ky takim u zhvillua ne kuader te muajit Ramazan dhe te projkteve sociale qe Myftinia Puke zhvillon me besimtaret per gjate ketij muaji te begate. Share

Pasqyrim ne media te aktivitetit te Myftinise Puke

Pasqyrim ne media te aktivitetit te Myftinise Puke

Pasqyrim ne media te aktivitit te Myftinise Puke me rastin e 25 Vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke. Nga ; Prof.Xhemal Meçi (Anetar i Keshillit te Myftinise Puke) Share

Turist Gjerman vizitojne xhamin e qytetit te Pukes

Turist Gjerman vizitojne xhamin e qytetit te Pukes

Gjate dites se sotme 23.05.2016 nje grup turistesh Gjerman kan zhvilluar vizte ne xhamin e qytetit te Pukes, Interesim te vecante u tregua nga turistet femra te cilat preferuar te qendrojne per disa caste ne ambjetet e xhamise se qytetit. Grupi i turisteve Gjerman shoqerohej nga perfaqesues te Guides Turistike te rrethit te Pukes. Brenda […]

Myftinia Puke vijon ne ndihmoj familjet ne nevoj

Myftinia Puke vijon ne ndihmoj familjet ne nevoj

Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqates V.H.K.Istanbul vazhdon te ndihmoj me ushqime disa familje ne nevoje ne rrethin e Pukes. Cdo muaj 15 familje marrin mbeshtetje ne ushqime duke mos permendur ketu ndihma ekstra qe jipen ne netet e mira, gjate muajit Ramazan etj. dt: 20.05.2016 Share

Myftiu i Pukes Gezim Kopani reagon ne lidhje me tendecen e ndryshimeve ne kodin e familjes

Myftiu i Pukes Gezim Kopani reagon ne lidhje me tendecen e ndryshimeve ne kodin e familjes

Myftiu i Pukes Gezim Kopani i eshte bashkuar deklarates se Komunitet Mysliman te Shqiperise mbi tendecen e ndryshimit te kodit te familjes. Ne lidhje me kete Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate nje aktiviteti te zhvilluar sot ne qytetin e Pukes ne kuader te 25 Vjetorit te Riorganizimit te Myftinise se rrethit te Pukes nder […]

Myftinia Puke u gjendet prane rreth 200 familjeve

Dje date 19.01.2018 Myftinia Puke me mbeshtetjen e Bashkesise Islame te Republikes se Kosoves u gjendem prane rreth 200 familjeve ne rrethin e Pukes. Ne kete projekt social u perfshi xhamia Puke, nxenesit e Mejtepeve te Pukes, Fushe Arrezit, Qerretit , femije jetim, personat me aftesi ndryshe etj. Allahu xh.sh. ua shperblefte me xhennet dhuruesve […]