Mesazh urimi i Myftiut të Pukës Gëzim Kopani me rastin e Fitër Bajramit (2023)

MESAZH URIMI I MYFTIT TË PUKËS GËZIM KOPANI ME RASTIN E FESTËS SË FITËR BAJRAMIT, 21…

Pasqyrim i zgjeruar i aktivitetit te zhvilluar, me date 18.3.2023

Share Follow

100 VJET MYFTINIA PUKË 1923 – 2023

Share Follow

Udhëtimi i Profetit Muhammed a.s. në naten e Mirë të Israsë

Share Follow

Myftiu i Pukës Gëzim Kopani priti në një takim zyrtar vëllezerit Kabashas nga Prizreni

Share Follow

Myslimanët e rrethit Pukë festuan Kurban Bajramin

Qe ne oret e para te mengjesit te dites se sotme dhjetra besimtare mysliman te rrethit…

Urimi i Myftiut të Pukës me rastin e Fitër Bajramit (01.05.2022)

Bismilahir Rahmanir Rahim!Në emer të Allahut, Mëshiruesit dhe Mëshirëbërësit!Të nderuar besimtarë mysliman të rrethit Pukë!Sapo kaluam…

Mesazh urimi i Myftiut të Pukës Gëzim Kopani me rastin e muajit Ramazan

MESAZH URIMI I MYFTIUT TË PUKËS GËZIM KOPANI ME RASTIN E MUAJIT RAMAZAN Bismilahir Rahmanir Rahim!Me…

Organizohet në qytetin e Pukës simpozium kushtuar natës së mirë Isra dhe Miraxh

Share Follow