Xhamia historike e Myftinisë Pukë , Kodërhani vatër përpjekjesh për Liri e Pavarësi të Atdheut

Nga: Prof. Dr. Bajram Xhafa   Ne kuader te rindertimit te xhamise historike te Myftinise Puke (Koder Hani),…

Mejtepi i xhamise Qerret dhe shkolla

Shkolla e fshatit Qerret , Pukë Zanafillja e shkolles shqipe ne fshatin Qerret te Pukes e…

Familje të ndryshme zhvillojnë vizita në Myftininë e Pukës

Ndryshe nga heret e tjera gjate keti muaji ramazan Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka pritur…

Njoftim

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se diten e diele date; 17…