Pritja e muajit Ramazan nga femijet e qytetit Puke

Muaji ramazan ka bashkuar ne xhamin e qytetit Puke dhjetra femije te cilet me gezim dhe…

Femijet e fshatit Qerret presin me kenaqesi muajin Ramazan

Myftiu i Pukes Gezim Kopani kaloi disa momente me femijet e fshatit Qerret, te cileve me…

Ne kuader te projektit te dimirit, Myftinia Puke shperndan disa batanije

Ne kuader te projekteve sociale dimer 2023, Myftinia Puke me mbeshtetjen e Fondacionit Miresia shperndau 200…

Urimi i Myftiut te Pukes Gezim Kopani me rastin e muajit Ramazan

Bismilahir Rahmanir RahimNe emer të Allahut, Mëshiruesit , Mëshirëbërësit Të dashur besimtar mysliman të rrethit Pukë…

Në prag të muajit ramazan, Myftiu i Pukës priti në vizitë Myftiun e Shkodrës, Antarin e Kryesisë BIK, Kreun e KBI Prizren

Ne prag te muajit ramazan, vizituan Myftinin e Pukes, Myftiu i Shkodres Muhamed Sytari, I deleguar…

Myftiu i Pukës uron 8 marsin, diten e Gruas

Me rastin e 8 marsit, dites nderkombetare te gruas Myftiu i Pukes Gezim Kopani uroj nenat…

Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvilloi një vizitë në Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkodër

Myftiu i Pukës Gëzim Kopani sëbashku me disa anëtar të Këshillit të Myftinisë Pukë zhvilloi një…

Myftiu i Pukës Gëzim Kopani sëbashku me bashkëpunëtor zhvilloi një vizitë në Myftinin e Shkodrës

Myftiu i Pukës Gëzim Kopani i shoqëruar nga disa anëtar të Këshillit të Myftinisë Pukë zhvilloi…

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi vizite ngushellimi ne familjen Murataj ne fshatin Kryezi

Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvilloi një vizitë në familjen e Drilon Murataj të cilit pak…