Fjala e Myftiut Gezim Kopani me rastin e promovimit të librit kushtuar xhamisë së Kodër Hanit

Ashtu siç e kan përmendur historian por dhe kujtesa e besimtarëve mysliman dhe jo vetem, xhamia…

U promovua në qytetin e Pukës libri me titull: “Xhamia Historike e Myftinisë Pukë”

Në kuadër të festës së Pavarësisë dhe Çlirimit Prof. Xhemal Meçi në bashkëpunim me Myftinin e…

Prof. Xhemal Meçi boton libër për xhamin e vjetër të Kodër Hanit

Profesori i njohur Xhemal Meçi njeherazi prej 30 vitesh anetar i Keshillit te Myftinise Puke ka…

Roli i liderëve fetarë dhe rinisë në parandalimin e ekstremizmit dhe radikalizmit

Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë në bashkëpunim me Qendrën CVE zhvilloi Forumin Ndërfetar, me temë: “Roli i…

Qëndrimi i Muhamedit a.s. ndaj grave

Eksploatimi sistematik i grave përmes mohimit të të drejtave të tyre për jetë, arsimim, trashëgimi, liri…

Mbremje fetare ne kuader te lindjes se Profetit Muhammed a.s.

Në kuadër të muajit të lindjes së Profetit Muhammed a.s, Myftinia Pukë zhvilloi mbrëmjen e sotme…

Ministri i Çështjeve Fetare në Mbretërinë e Arabisë Saudite viziton KMSH-në

Ministri i Çështjeve Fetare të Mbretërisë së Arabisë Saudite, zhvilloi një vizitë zyrtare në Shqipëri me…

Njoftim: Ka rinisur mësimi besimi në qytetin e Pukës

Myftinia Puke njofton besimtaret mysliman te qytetit te Pukes se prej ditesh filluar Mejtepi (mesim besimi…

Njoftim: Ligjerat kushtuar Profetit Muhammed a.s. ne xhamin e qytetit te Pukes

Es selamu alejkum !Te nderuar besimtar mysliman te qytetit Puke! Ne kuader te muajit te lindjes…