Njoftim; Nesër është Fitër Bajrami

NjoftimMyftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se sot date 1 maj 2022…

Njoftim për vleren e dhënies së Zekatit dhe sadakas së Fitrit

Njoftim! Kryesia e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, në mbledhjen e djeshme vendosi:  Sadakaja e Fitrit, për…

Njoftim; Me datë 02 prill 2022 është dita e parë e muajit Ramazan

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se me date 02 prill 2022…

Njoftim; Ka dal imsakija (kalendari) i muajit ramazan 2022

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se ka dal imsakija (kalendari) i…

Njoftim; Neser është nata e mirë Beraet

Myftinia Pukë njofton të gjithë besimtarët mysliman të rrethit Pukë se nesër datë; 17 mars 2022…

Neser Myftinia Pukë ju fton në simpoziumin që organizon për nder të natës së mirë Isra dhe Miraxh

Ftesë Neser datë; 27 shkurt 2022, në sallen e Pallatit të Kulturës Pukë, kati II, ora…

Njoftim; Neser datë 27 shkurt 2022 është nata e dytë e mirë “Isra dhe Miraxh”

Njoftim Myftinia Pukë njofton të gjithë besimtarët mysliman të rrethit Pukë se neser datë; 27 shkurt…

Njoftim; Neser dt.26.2.2022 në xhamin e fshatit Qerret zhvillohet ligjerat fetare për grat dhe vajzat e këtij fshati

Myftinia Pukë njofton gratë dhe vajzat e fshatit Qerret, Pukë se nesër datë; 26 shkurt 2022,…

Njoftim: Neser 3 shkurt 2022 pas namazit te aksahmit ne xhamin e Pukes zhvillohet bisede fetare

NjoftimNeser date 03 shkurt 2022, ne xhamin e qytetit Puke, ora 16:50 Myftinia Puke pas faljes…