Myftinia Puke shperndau pako me ushqime per disa familje ne Puke

Ne prag te festes se Kurban Bajramit Myftinia Puke ne bashkepunim me Udhen e Besimtareve shperndau…

Myftiu i Pukës Gëzim Kopani uron besimtarët me rastin e Kurban Bajramit

  MESAZH URIMI I MYFTIUT TE PUKES GEZIM KOPANI ME RASTIN E FESTES SE KURBAN BAJRAMIT…

Sot miliona mysliman nisin haxhin

Sot miliona mysliman filluan haxhin. Vendi i pare do jet ne Mine per te vijuar neser…

Ne prag te festes se Kurban Bajramit , Myftinia Puke shperndan ushqime per disa familje

Ne prag te festes se Kurban Bajramit , Myftinia Puke me mbeshtetjen e Xh. Bexhetit beri…

Njoftim: Me 16 qershor 2024 është festa e Kurban Bajramit

Myftinia e rrethit Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit Puke se me date 16 qershor 2024,…

Myftinia Tiranë reagon për rastin e “martesës” pabazë ligjore mes dy individësh të së njejtës gjini

Deklaratë Myftinia Tiranë ka përcjellë me shqetësim aktin e pabazuar ligjërisht të një “martese” mes dy…

Mysliman dhe katolik pas vizitave në shtëpit e fshatit Kabash , Pukë me rastin e festës së Bajramit (1958)

Mysliman dhe katolik pas vizitave ne shtepit e fshatit Kabash , Puke me rastin e festes se Bajramit.…

Bordi i Presidencës në KNFSH diskuton projektligjin mbi shëndetin seksual dhe riprodhues

Më 29 prill 2024 u zhvillua në një mbledhje e veçantë e Bordi të Presidencës së…

Allahut xh.sh. thotë: O ju njerëz, Ne ju kremi krijuar nga një mashkull dhe një femër !

Allahu xh.sh thotë:“O ju njerëz, Ne ju kremi krijuar nga një mashkull dhe një femër, dhe…