Mysliman dhe katolik pas vizitave në shtëpit e fshatit Kabash , Pukë me rastin e festës së Bajramit (1958)

Mysliman dhe katolik pas vizitave ne shtepit e fshatit Kabash , Puke me rastin e festes se Bajramit.…

Pas disa dekatash u fal namazi i Fitër Bajramit në xhamin e Kodër Hanit , Pukë

Pas disa dekatash dhjetra besimtare mysliman te qytetit te Pukes ju drejtuan xhamise se Koder Hanit…

Falet namazi i Fiter Bajramit ne fshatin Qerret dhe Iballe

Qe ne oret e para te mengjesit dhjetra besimtare mysliman te fshatit Qerret dhe Iballe ju…

Mesazh urimi i Myftiut Gëzim Kopani me rastin e festës së Fitër Bajramit

 

Njoftim: Namazi i Fiter Bajramit ne qytetin e Pukes do falet tek xhamia e Koder Hanit

Njoftim Myftinia Puke njofton se me date 10 prill eshte Fiter Bajrami, dhe namazi i sabahut…

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim me besimtaret ne fshatin Trun

Ne praf te festes se Fiter Bajramit Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim me…

Myftinia Puka shtroj ne fshatin Iballe iftar per agjeruesit e ramazanit

Myftinia Puke shtroi ne fshatin Iballe iftar per agjeruesit e muajit ramazan. Ne emer te myslimaneve…

Deputeti Lodovik Hasani shtroj ne qytetin e Pukes iftar per agjeruesit

Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne iftarin e shtruar ne Puke nga Deputetin Lodovik…

Presidenti i kompanise Ujë Lajthiza Hajri Elezaj shtroi në Fushë Arrëz iftar për agjëruesit

Me organizimin e Myftinise Puke presidenti i kompanise Uje Lajthiza Hajri Elezaj shtroj ne Fushe Arrez…