Iballe

Materiali eshte ne punim…

 

Keshilli i xhamise Iballe , vitit 2003

1.Ali Sadria
2.Osman Fetahi
3.Shpetim Aga
4.Bylbyl Aga
5.Hysni Idrizi

Ne progjesin e zgjedhjes nga ana e Myftinise Puke kan marr pjese: Ibrahim Hoxha (Myfti), Bek Selmani (Anetar), Armir Mehaj (Sekretar), dhe Qazim Kopani (Administrator)

 

Sipas arkivit te Myftinise Puke e dhene nga formulari i dt. 18.06.2003