Stereotipat e gabuara rreth shamisë dhe rrugët e evitimit të tyre

Stereotipat dhe paragjykimet Stereotipat dhe paragjykimet janë mënyra se si mund të kategorizohet bota rreth nesh.…

Bashkëjetesa ndërfetare midis shqiptarëve

“Bashkëjetesa ndërfetare ka shoqëruar procesin e përhapjes shkallë-shkallë të islamizimit në mesin e shqiptarëve. Kalimi jo…

Ne keto dite te acarta , Myftinia Puke u gjendet prane dhjetra familjeve ne Puke

Ne keto dite te acarta Myftinia Puke ne bashkepunim me Fondacionin Mirenjohja ju gjend prane disa…

Si pasoj e motit , demtohet çatia e xhamis Iballe. Myftinia ben riparimin

Pas demtimeve ne çatin e xhamis se fshatit Iballe si pasoj e motit dhe erave te…

Njoftim: Me date 11 janar 2024 eshte nata e pare e mir Regaib

  Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se me date 11 janar…

Zhvillohet mbledhja e radhës e Keshillit të Myftinisë Pukë

Sot, me date 06 janar 2024 Myftinia Puke zhvilloi mbledhjen e zakonshme te Keshillit te Myftinise…

Familja 6 antashe behet me shtepi te re

Pas kerkeses se nje familje te pastreh , Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe jo vetem…

Myftiu i Pukës përcolli mesazh ngushëllimi në Ambasaden e Kuvajtit në Shqipëri për vdekjen e Emirit të Kuvajtit

Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate dites se sotme, date 19 dhjetor 2023, percolli mesazhin e…

Myftiu i Pukës Gëzim Kopani priti në takim Ipeshkvin e Dioqezës së Sapës Simon Kulli

Paraditen e sotme,  datë 13 dhjetor 2023 , Myftiu i Pukës Gëzim Kopani priti Ipeshkvin e…