Njoftim: Me rastin e festes se Fiter Bajramit , Myftinia Puke do shperndaj dhurata per femijet e qytetit Puke

Njoftim
Me rastin e Fites se Fiter Bajramit , Myftinia Puke do shperndaj disa dhurata per femijet e qytetit Puke me qellim festimin e Bajramit. Ky aktivitet do zhvillohet diten e merkur, pra diten e pare te Fiter Bajramit me date 10 prill 2024 ne xhamin e qytetit Puke, ora 09:45.
Shenim: Bejme me dije prinderit se ky aktivitet do fotografohet dhe me pas publikohet ne faqen tone zyrtare.

Leave a Reply