Falet namazi i Fiter Bajramit ne fshatin Qerret dhe Iballe

Xhamia Qerret , Puke
Fiter Bajram 10.04.2024

Qe ne oret e para te mengjesit dhjetra besimtare mysliman te fshatit Qerret dhe Iballe ju drejtuan xhamis per te kryer faljen e namazit te Fiter Bajramit.
Ne xhamin e fshatit Qerret namzin e Fiter Bajramit dhe hytben e drejtoj imam Erjon Laçi ndersa ne xhamin e fshatit Iballe Fatjet Laçi (Date, 10.04.2024)

Xhamia e fshatit Iballe
Fiter Bajram 10.04.2024
Pas faljes se Fiter Bajramit
Iballe 10.04.2024

Leave a Reply