Zhvillohet mbledhja e radhës e Keshillit të Myftinisë Pukë

Sot, me date 06 janar 2024 Myftinia Puke zhvilloi mbledhjen e zakonshme te Keshillit te Myftinise Puke me kete rend dite: 1.Miratimi i Analizes se Punes te vitit 2023, 2. Miratimi i Planit te Punes per vitin 2024 3.Te ndryshme.
Pas hapjes se mbledhjes me madherimin e Allahut, dhe miratimit te rendit te dites , u kalua ne leximin e Analizes se Punes vjetore te vitit 2023, dhe te Planit te punes per vitin 2024. Pas leximit dhe diskutimeve Keshilli miratoj Planin vjetor te Punes se Myftinise Puke per vitin 2023 dhe Planin e Punes per vitin 2024. Me pas Keshilli diskutoi çeshtje te ndryshme.

Ju mund te lexoni me shume mbi punen e bere gjate vitit 2023 duke klikuar ketu: Analiza e punës 2023

 

Leave a Reply