Myftinia Tiranë reagon për rastin e “martesës” pabazë ligjore mes dy individësh të së njejtës gjini

Deklaratë Myftinia Tiranë ka përcjellë me shqetësim aktin e pabazuar ligjërisht të një “martese” mes dy…

Bordi i Presidencës në KNFSH diskuton projektligjin mbi shëndetin seksual dhe riprodhues

Më 29 prill 2024 u zhvillua në një mbledhje e veçantë e Bordi të Presidencës së…

Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne iftarin e shtruar nga Agron Xhauri

Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne iftarin e shtruar nga Agron Xhauri. Me kete…

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim me besimtaret ne fshatin Lajthizë

Ne prag te feste se Fiter Bajramit Myftiu i Pukes Gezimi Kopani zhilloi nje takim me…

Myftinia Puke shperndau pako me ushqime ne fshatin Kabash, Trun dhe Lajthizë

Myftinia Puke shperdau pako me ushqime per disa familje ne: Kabash, Truen, Lajthiz etj. Keto pako…

Me ndihmen e Presidentit te Eurosig, Insig & UBA Bank dhe kompania Alesio ndihmuan disa familje ne Iballe

Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne shperndarjen e pakove me ushqime per disa familje…

Besimtaret shturan ne qytetin e Pukes iftar me rastin e nates se Kadrit

Ne kuader te dhjete ditetve te fundit te muajit ramazan dhe ne kerkim te nates se…

Presidenti i kompanise Ujë Lajthiza Hajri Elezaj shtroi në Fushë Arrëz iftar për agjëruesit

Me organizimin e Myftinise Puke presidenti i kompanise Uje Lajthiza Hajri Elezaj shtroj ne Fushe Arrez…

Kryetar i Sofrës Pukjane Tonin Alia viziton Myftinin Pukë

Nga vizita e Kryetarit të Sofrës Pukjane Tonin Alia në Myftinin e Pukës. Myftiu Gëzum Kopani…