Myftinia Pukë zhvilloi në qytetin e Fushë Arrëzit takim me rastin e natës së mirë të Beraetit

Me rastin e nates se Mire te Beraetit, Myftinia Puke organizoj nje takim me disa besimtaret…

Njoftim: Me date 24 shkurt 2024 eshte nata e tret e Mire e Beraetit

Myftinia Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit Puke se diten e shtune date; 24 shkurt 2024…

Myslimanët në Pukë përkujtuan naten e madhe të Israsë dhe Miraxhit (Video)

Myslimanët në Pukë përkujtuan naten e madhe të Israsë dhe Miraxhit

Ne kuader te nates se madhe te Israsë dhe Miraxhit, Myftinia Puke zhvilloi nje ligjerat me…

Nata e mirë e Israsë dhe Miraxhit

Nata e mirë e Israsë dhe Miraxhit Ngjarja e Israsë dhe Miraxhit ka ndodhur afërsisht 16…

Njoftim: Neser dt.6.02.2024 eshte nata e dyte e mir Isra dhe Miraxh

Njoftim Myftinia Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit Puke se neser dt. 06 shkurt 2024 eshte…

Metodologjia islame në evitimin e dhunës ndaj femrës

Hyrje Debatet për pozitën e femrës dhe mënyrën e trajtimit të saj datojnë që moti. Ato,…

Roli i gruas myslimane në familje dhe shoqëri

Gruaja është nga faktorët më të rëndësishëm brenda familjes, ndërsa familja është institucioni i parë dhe…

Gruaja, simbol i pjekurisë dhe ekuilibrit

Në librat e shkruar e të botuar më parë mbajmë mend se kemi lexuar mbi jetën,…