Flet

Qe ne fillim te sherbesave fetare islame, fshati Flet i Pukes eshte mbuluar me sherbim fetar nga hoxhallaret e Myftinise se rrethit Puke. Ritet fetare si xhumat, teravit dhe Bajramit ky fshati i ka kryer ne xhamin e fshatit Kulumri. Sipas regjistrimit te popullsis se fshatit Flete te bere nga Myftiu Gezim Kopani date; 25.06.2015 rezulton se fshati Flet te kete 108 banor te besimit mysliman. Ky material eshte i arkivuar prane Myftinise Puke me nr.97 dt.26.06.2015.

20180521_172353 20170604_124206 11540893_10153518364398304_8278567404318908621_n.jpg 11140371_10153518365073304_2842936893373142613_n.jpg

Keshilli islam i fshatit Flet, vitit 2003

1.Halit Mustafa
2.Beslim Delia
3.Luan Tahiri
4.Sadik Sadria
5.Riza Zeqa

Ne progjesin e zgjedhjes nga ana e Myftinise Puke kan marr pjese: Ibrahim Hoxha (Myfti),  Armir Mehaj (Sekretar), dhe Qazim Kopani (Administrator)

Sipas arkivit te Myftinise Puke e dhene nga formulari i dt. 22.06.2003 , firmosur edhe nga Kryetar i fshatit Ram Selmani