Fotografi

Aktivitetet e Myftinisë së rrethit Pukë në fotografi

Nga mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke – 2024
Plan vendosja e xhamise se fshatit Lajthiz – Puke
Dok, i vjeter – Xhamia Rrypë
Myftiu Gezim Kopani gjate visitez me rastin e ndertimit te shtepise se familjes S.D – Trune , 2023

Nga vizita e Ipeshkvit te Sapes ne Myftinin e Pukes , 2023
Nga vizita e Ipeshkvit te Sapes ne Myftinin e Pukes , 2023
Nga vizita e Ipeshkvit te Sapes ne Myftinin e Pukes , 2023
Nga vizita e Ipeshkvit te Sapes ne Myftinin e Pukes , 2023
Nga vizita e antareve te Sofres Pukjane ne Myftini – Date; 11.11.2023
Nga ceremonia e perurimit te rindertimit te xhamise se Koder Hanit , Puke (04.11.2023)
Nga ceremonia e perurimit te rindertimit te xhamise se Koder Hanit , Puke (04.11.2023)
Nga ceremonia e perurimit te rindertimit te xhamise se Koder Hanit , Puke (04.11.2023)
Nga ceremonia e perurimit te rindertimit te xhamise se Koder Hanit , Puke (04.11.2023)
Nga ceremonia e perurimit te rindertimit te xhamise se Koder Hanit , Puke (04.11.2023)
Nga ceremonia e perurimit te rindertimit te xhamise se Koder Hanit , Puke (04.11.2023)
Nga ceremonia e perurimit te rindertimit te xhamise se Koder Hanit , Puke (04.11.2023)
Ftesa publike me rastin e perurimit te rindertimit te xhamise se Koder Hanit , Puke – 04 nentor 2023
Xhamia e Koder Hanit , Puke , 04 nentor 2023
Nga vizita e Kryetarit te KBI Gjakove Valon ef. Myrta ne Myftinin e Pukes (04.11.2023)
Siompozium “Xhamit shtepit e vlerave hyjnore dhe njerezore” , 2023
Siompozium “Xhamit shtepit e vlerave hyjnore dhe njerezore” , 2023
Afrim Laçi (ish sek, i Keshillit te Myftinise) gjate mbajtjes se kumteses , Simpozium – 2023
Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate fjales se pershendetjes, Simpozium – 2023
Simpozium , 2023
Ylli Hadroj , Sekretar i Keshillit te Myftinise Puke – 2023
Nga kendimi i Kur’anit nga imam Erjon Laçi – 2023
Beser Sokoli – moderator i simpoziumit – 2023
Simpozium – 2023
Pas nje takmi te Myftiut Gezim Kopani ne xhamin e fshatit Iballe – 2023
Nga vizita e bisnezmenit Ili Pemaj ne Myftini – 2023
Nga vizita e bisnesmenit pukjan Agron Xhauri ne Myftini – 2023
Myftiu i Pukes Gezim Kopani takim pune ne Njesin Administrative Blerim – 2023
Myftiu Gezim Kopani takim perurimi Hil Currit per zgjedhjen e tij Kryetar te Bashkise Fushe Arrez – 2023
Myftiu Gezim Kopani takim perurimi Hil Currit per zgjedhjen e tij Kryetar te Bashkise Fushe Arrez – 2023
Myftiu Gezim Kopani takim ne fshatin Trun – 2023
Haxhi Barxhani 1893 – 1995 (ish muezin i xhamis Kabash , Puke )
Pamje nge fshati Kabash – Puke
Takim perurimi ne Bashkin Puke me rastin e zgjedhjes se Kryetarit te ri z. Rrok Dodaj – 2023
Nga konstituimi i antareve te ri te Keshillit te Myftinise Puke & zgjedhjes se antarit te ri te KP-se – 2023
Nga konstituimi i antareve te ri te Keshillit te Myftinise Puke & zgjedhjes se antarit te ri te KP-se – 2023
Nga proçesi i zgjedhjeve te antareve te Keshillit te Xhamise & Myftinise – 2023
Pritjet zyrtare me rastin e Kurban Bajramit – 2023
Pritjet zyrtare me rastin e Kurban Bajramit – 2023
Pritjet zyrtare me rastin e Kurban Bajramit – 2023
Pritjet zyrtare me rastin e Kurban Bajramit – 2023
Shperndarja e mishit te kurbani ne fshatin Kryezi – 2023
Shperndarja e mishit te kurbanit ne fshatin Iballe – 2023
Shperndarja e mishit te kurbanit ne qytetin e Pukes – 2023
Shperndarja e mishit te kurbanit ne qytetin e Pukes – 2023
Shperndarja e mishit te kurbanit ne fshatin Qerret – 2023
Nga hytbja e Kurban Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret 2023
Falja e Kurban Bajramit ne xhamin e qytetit Puke 2023
Falja e Fiter Bajramit ne xhamin e qytetit Puke 2023
Falja e Kurban Bajramit ne xhamin Iballe 2023

Pritjet zyrtare ne Myftini me rastin e Fiter Bajramit , 2023
Pritjet zyrtare ne Myftini me rastin e Fiter Bajramit , 2023
Pritjet zyrtare ne Myftini me rastin e Fiter Bajramit , 2023
Pritjet zyrtare ne Myftini me rastin e Fiter Bajramit , 2023
Pritjet zyrtare ne Myftini me rastin e Fiter Bajramit , 2023

Pritjet zyrtare ne Myftini me rastin e Fiter Bajramit , 2023
Pritjet zyrtare ne Myftini me rastin e Fiter Bajramit , 2023

Fiter Bajramin ne xhamin e qytetit Puke, 2023
Fiter Bajramin ne xhamin e qytetit Puke, 2023
Fiter Bajramin ne xhamin e qytetit Puke, 2023
Fiter Bajramin ne xhamin e qytetit Puke, 2023
Fiter Bajramin ne xhamin e qytetit Puke, 2023
Fiter Bajramin ne xhamin e qytetit Puke, 2023

Fiter Bajramin ne xhamin e fshatit Iballe, 2023
Fiter Bajramin ne xhamin e fshatit Iballe, 2023
Fiter Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret, 2023
Fiter Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret, 2023

Fiter Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret, 2023
Pas faljes se teravise se fundit, 2023
Teravi , 10 netet e fundit te ramazanit , 2023
Teravi , 10 netet e fundit te ramazanit , 2023
Teravi , 10 netet e fundit te ramazanit , 2023
Teravi , 10 netet e fundit te ramazanit , 2023
Nga falja e namazit te teravive ne xhamin e qytetit Puke , 2023

Myftiu i Pukes i ftuar ne iftarin tradicional te shtruar KBI Prizren, 2023

 

Iftar ne Puke shtruar nga Deputeti i Pukes Lodovik Hasani , 2023

Iftar me rastin e nates se Kadrit shtruar nga Myftinia dhe xhemati i xhamis Puke , 2023

 

Iftar ne Iballe , shtruar nga Myftinia Puke, 2023

 

Iftar i shtruar ne Fushe Arrez nga deputeti i Pukes Lodovik Hasani , 2023

Myftiu ne iftarin e shtruar ne Shkoder nga shoqata V.H.K Istanbul , 2023
Iftar i shtruar nga subjekti politik PD, 2023
Iftar , me drejtuesit e institucioneve dhe forcave politike, 2023
Iftar , me drejtuesit e institucioneve dhe forcave politike, 2023
Visit me rastin e Pashkeve, 2023
Blerim , 2023

Qerret , 2023
Puke , 2023
Puke , 2023
Rrape, 2023
Rrape, 2023
Kabash , 2023

 

 

Tiranë, më 09 mars 2023

Tirane , 09 mars 2023
Kongresi xhemi-ati islamie mbledhur ne tirane me 1923 1- Salim Juniku (jurist)
Delegatet e Kongresit te KMSH, 1923
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne qytetin e Pukes.
Ndihme e mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne qytetin e Pukes.
Ndihme e mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne qytetin e Pukes.
Ndihme e mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne qytetin e Pukes.
Ndihme e mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne Blerim.
Ndihme e mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne Blerim.
Ndihme e mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne Xathë, Puke.
Ndihme e mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne Kabash, Puke.
Ndihme e mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne Rrape, Puke.
Ndihme e mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne Rrape, Puke.
Ndihme e mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne qytetin e Pukes
Ndihme e mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne qytetin e Pukes
Mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne Kryezi, Puke.
Ndihme e mundesuar nga Fondacioni Miresia
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Qerret , Puke.
Ndihme e mundesuar nga Fondacioni Miresia
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Qerret , Puke
Iftari i shtruar nga Myftinia Puke ne bashkepunim me shoqaten Yardimeli per agjeruesit ne qytetin e Pukes. Ramazan 2022
Iftari i shtruar nga Myftinia Puke ne bashkepunim me shoqaten Yardimeli per agjeruesit ne qytetin e Pukes. Ramazan 2022
Iftari i shtruar nga Myftinia Puke ne bashkepunim me shoqaten Yardimeli per agjeruesit ne qytetin e Pukes. Ramazan 2022
Nga iftari i shtruar nga Myftinia Puke ne bashkepunim me shoqaten Yardimeli per agjeruesit ne qytetin e Pukes. Ramazan 2022
Gjate hytbes se xhumas ne qytetin e Pukes. Ramazan 2022
Gjate hytbes se xhumas ne xhamin e qytetit te Pukes. Ramazan 2022
Nga iftari i shtruar ne qytetin e Pukes nga Aranit Hadroj , Ramazan 2022
Iftar i shtruar ne Puke nga Ajet Laçi & Elvin Laçi Ramazan 2022
Iftar i shtruar ne Puke nga Ajet Laçi & Elvin Laçi Ramazan 2022
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Blerim
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Blerim
Projekt social zhvilluar gjate muajit ramazan 2022 ne fshatin Trun , Puke
Projekt social zhvilluar gjate muajit ramazan 2022 ne fshatin Flet , Puke
Projekti social i zhvilluar ne Puke gjate muajit Ramazan 2022
Projekti social i zhvilluar ne Puke gjate muajit Ramazan 2022
Projekti social i zhvilluar ne Puke gjate muajit Ramazan 2022
Projekt Social zhvilluar ne fshatin Qerret , Puke
Projekt social zhvilluar ne Puke ne kuader te muajit ramazan 2022
Projekt social zhvilluar ne Puke ne kuader te muajit ramazan 2022
Projekt social zhvilluar ne Puke ne kuader te muajit ramazan 2022
Projekt social zhvilluar ne Puke ne kuader te muajit ramazan 2022
Dedaj , Puke 20 prill 2022
Ne fshatin Meçe , Puke Prill 2022
Nga falja e namazit te Teravive ne xhamin e qytetit te Pukes . Ramazan 2022
Nga falja e namazit te Teravive ne xhamin e qytetit te Pukes . Ramazan 2022
Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate dhenies se mesazhit te urimit me rastin e fillimit te muajit ramazan 2022
Fotografi e bere pas simpoziumit zhvilluar ne Fushe Arrez, 23 mars 2022
Simpozium ne qytetin e Fushe Arrezit, 31 mars 2022
Simpozium ne qytetin e Fushe Arrezit, 31 mars 2022
Simpozium ne qytetin e Fushe Arrezit, 31 mars 2022
Simpozium ne qytetin e Fushe Arrezit, 31 mars 2022
Projekt social ne Fushe Arrez. Mundesuar nga KMSH dhe Qendra e Mbretit Selam,. Prill 2022
Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate takimit me Kryetarin e KBI Prizren Besim ef. Berisha. Dt. 10 mars 2022
Myftiu i Pukes Gezim Kopani sebashku me koleget e tjere gjate mbledhjes se Keshillit te Pergjithshem. Mars 2022
Projekt social ne Puke. Mars 2022
Projekt social ne Dedaj, Puke. Mars 2022
Nga shperndarja e ushqime ne fshatin Iballe. Dt; 28.03.2022
Nga shperndarja e ushqime ne fshatin Iballe. Dt; 28.03.2022 Ndihme e mundesuar nga Komunitetit Mysliman i Shqiperise dhe Qendra e mbretit Selman
Nga shperndarja e ushqime ne fshatin Iballe. Dt; 28.03.2022 Ndihme e mundesuar nga Komunitetit Mysliman i Shqiperise dhe Qendra e mbretit Selman
Nga shperndarja e ushqime ne fshatin Iballe. Dt; 28.03.2022 Ndihme e mundesuar nga Komunitetit Mysliman i Shqiperise dhe Qendra e mbretit Selman
Nga shperndarja e ushqime ne fshatin Iballe. Dt; 28.03.2022 Ndihme e mundesuar nga Komunitetit Mysliman i Shqiperise dhe Qendra e mbretit Selman
Projekti social ne fshatin Micoj , Puke. Prill 2022
Projekti social ne fshatin Micoj , Puke. Prill 2022
Fotografi e bere pas ligjerates se mbajtur ne xhamin e fshatit Iballe. Mars 2022
Gjate ligjerates se mbajtur ne xhamin e fshatit Iballe. Mars 2022
Gjate ligjerates se mbajtur ne xhamin e fshatit Iballe. Mars 2022
Vizite ngushellimi e Myftiut te Pukes ne familjen Ademi ne Podujeve per vdekjen e Imamit H.Adem Ademi
Projekt social ne Puke. Mundesuar nga Fondacioni Mirenjohja. Shkurt 2022
Projekt social ne Puke. Mundesuar nga Fondacioni Mirenjohja. Shkurt 2022
Projekt social ne Puke. Mundesuar nga Fondacioni Mirenjohja. Shkurt 2022
Pas bisedes me xhematin e grave ne xhamin e fshatit Qerret , Puke. Shkurt 2022
Bisede me xhematin e grave ne xhamin e fshatit Qerret , Puke. Shkurt 2022
Bisede me xhematin e grave ne xhamin e fshatit Qerret , Puke. Shkurt 2022
Bisede me xhematin e grave ne xhamin e fshatit Qerret , Puke. Shkurt 2022
Pas simpoziumi. Puke. Shkurt 2022
Pas simpoziumi. Puke. Shkurt 2022
Simpozium ne kuader te muajve dhe neteve te mir. Puke. Shkurt 2022
Simpozium ne kuader te muajve dhe neteve te mir. Puke. Shkurt 2022
Simpozium ne kuader te muajve dhe neteve te mir. Puke. Shkurt 2022
Simpozium ne kuader te muajve dhe neteve te mir. Puke. Shkurt 2022
Simpozium ne kuader te muajve dhe neteve te mir. Puke. Shkurt 2022
Simpozium ne kuader te muajve dhe neteve te mir. Puke. Shkurt 2022
N/Kryetari i KMSH H.Taulant Bica gjate vizites ne Myftinin e Pukes (27.2.2022)
Projekt social ne fshatin Qerret , Puke. Mundesuar nga fondacioni Miresia . Shkurt 2022
Projekt social ne Puke. Mundesuar nge fondacioni Miresia. Shkurt 2022
Projekt social ne Puke. Mundesuar nge fondacioni Miresia. Shkurt 2022
Projekt social ne Puke. Mundesuar nge fondacioni Miresia. Shkurt 2022
Projekt social ne Puke. Mundesuar nge fondacioni Miresia. Shkurt 2022
Projekt social ne fshatin Dedaj , Puke. Mundesuar nge fondacioni Miresia. Shkurt 2022
Projekt social ne fshatin Dedaj , Puke. Mundesuar nge fondacioni Miresia. Shkurt 2022
Projekt social ne fshatin Dedaj , Puke. Mundesuar nge fondacioni Miresia. Shkurt 2022
Projekt social ne ndihme te familjeve ne nevoj. Shkurt 2022 Ndihme e mundesuar nga V.H.K. Istanbul
Bisede fetare ne xhamin e qytetit Puke 3.2.2022
Bisede fetare ne xhamin e qytetit Puke 3.2.2022
Takim i Pergjegjes se Gruas pran Myftinise Puke me disa gra nga qyteti i Fushe Arrezit shkurt 2022
Falaj e namazit te teravis ne xhamin e qytetit te Pukes (ramazan 2021)
Rrape, ramazan 2021
Fushe Arrez, ramazan 2021
Kryezi , 2021
Takim i Pergjegjeses se Zyres se Gruas pran Myftinise Puke me grat e qytetit Fushe Arrez 2021
Takim i Pergjegjeses se Zyres se Gruas ne Myftinine e Pukes 2021
Puke 2021
Puke 2021
Qerret 2021
Puke 2021
Micoj 2021
Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke (20.02.2021)
Xhamia e fshatit Qerret , Puke (2021)
Trun 2021
Blerim 2021
Blerim 2021
Blerim 2021
Blerim, 2021
Flet 2021
Rrape 2021
Xhamia Koder Hanit Puke (janar 2021)
 
Ne fotografi Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe drejtori i Fondacionit Miresia Korab Kaja
(Fotografi e xhamise Koder Hani Puke)
Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate predikimit ne hytben e Kurban Bajramit 31.7.2020
Falja e Kurban Bajramit, Xhamia e fshatit Qerret,Puke
Kaligrafia e artit islam ne xhamin e fshatit Qerret,Puke
Xhamia e fshatit Qerret, Puke (Fiter Bajrami 2020)
Gezim KOPANI (Myfti i Pukes)
3fusharrez
20200223_105029
20200223_104258
20200223_110239
Fushe Arrez2
20200223_101558
20200223_102552
20200223_101250
20200223_101224
20200223_100953
20200223_101341
7
6
4
5
3
1
2
Nga mbledhja e Keshillit 12.01.2020
Nga mbledhja e Keshillit 12.01.2020
3
1
5
6
Qerret
Rrape
1
Nga falja e Teravive, Ramazan 2019
Takim me gran ne xhamin Qerret me rastin e nates Berat,2019
Nga vizita e nxenesve te Mejtepit Fushe Arrez dhe Rrape ne xhamin e qytetit te Pukes. 2019
6
Vizta e nxenesve te Mejtepit Fushe Arrez & Rrape ne Mejtepin e Pukes 2019
t1
Myftiu takim ne fshatin Trun, 2019
IMG-20190414-WA0013
Myftiu i Pukes Gezim Kopani takim ne Fushe Arrez ne kuader te neteve te bekuara, 2019
20190418_132824(0)
Takim i Forumit te Gruas ne fshatin Qerret, ne kuader te neteve te bekuara. 2019
Ceremonia e perurimit te rindertimit te xhamise se fshatit Iballe-Puke, 2019
IMG-20190428-WA0338
IMG-20190428-WA0270
IMG-20190428-WA0211
IMG-20190428-WA0141
IMG-20190428-WA0178
IMG-20190428-WA0209
IMG-20190428-WA0010
20190428_133131
20190428_131220
20190418_125229
20190418_123700
20190412_144436
5
4
3
1
1
Takim urimi me rastin e zgjedhjes ne krye te KMSH-se te H.Bujar Spahiu
Rrape
Myftiu Gezim Kopani sebashku me nxenesit e Mejtepit Rrape
2
Nga aktiviteti i Forumit te Gruas Myslimane prane Myftinise Puke,2019
26.1.2019
Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke 26.1.2019
Qerret
Myftiu Gezim Kopani me nxenesit e Mejtepit Qerret, 2019
20180614_113032
Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate nje mesazhi per media
Falja e namazit te Teravise
20180523_130304
20180523_125335
20180523_114047
20180528_140022
20180528_113628
20180528_104545
20180521_101445
20180521_100934
20180527_102459
20180605_112727
20180604_192642
20180531_170416
20180528_181347
20180516_182607
20180516_174552
20180604_204703
20180604_202035
12
20180523_161818
20180520_113955
20180531_181741
20180531_170519
20180521_183628
20180521_183502
20180521_183015
20180528_102543
33963491_10157372181829348_1234152199601258496_n
1
20180528_201647
20180528_201556
20180528_194722
20180528_194427
20180528_194422
20180528_194307
20180528_192614
20180528_190112
20180528_190034
20180528_185236
20180528_184618
20180528_184547
20180527_101122
20180527_101100
15
20180525_204414
20180521_173849
20180521_173621
20180521_172520
20180521_172353
20180519_220338
20180518_192205
20180518_191224
20180518_190809
20180427_112323
20180427_103145
20180427_100211
20180427_095604
20180427_095950
20180318_110403
20180318_110839
20180324_104501
20180324_104652
20180324_105810
20180324_111715
20180324_113312
20180324_111733
20180324_114156
20180408_171932
20180408_105720
20180408_103650
20180408_114206
20180408_114058
20180421_095855
20180421_100027
20180421_100311
20180421_101307
20180421_105848
20180421_105808
20180317_120925
20180317_120810
20180317_124127
20180316_115018
20180316_114829
20180316_114730
20180202_095210
20180113_101149
IMG-20180126-WA0005
IMG-20180126-WA0002
IMG-20180126-WA0006
20171111_101523
IMG-20171111-WA0026
DSC_9479
20171111_111939
20180318_110148
DSC_9517
DSC_9510
DSC_9568
IMG-20171111-WA0013
9
20171122_104018
20171021_194620
20171014_124351
20171014_114339
20171014_111324
20171014_114224
20171008_132022
IMG-846e5462e10259b4b03cef61b40ac54e-V
IMG-09e650277e2ab8c468a5b059f85aa04b-V
20171001_110612
22045904_10155881035278304_163701587378168585_n
20170621_122243
20170621_122123
20170612_120708
20170612_120628
20170612_120600
20170610_121222
20170610_121149
20170610_121112
20170610_121034
20170608_110551
20170608_110326
20170609_183018
20170609_183007
20170606_183112
20170606_183045
20170606_183149
19239689_1905375336396604_1010303509_n
20170605_103124
20170605_102044
20170605_102015
20170605_101923
20170605_101908
20170604_130307
20170604_125928
20170604_125819
20170604_125744
20170606_204738
20170606_201715
20170606_201641
20170603_130219
20170603_125957
20170603_125931
20170604_120850
20170604_120827
20170604_120653
20170603_111134
20170603_102929
20170603_102735
20170601_195421
20170601_195225
20170601_210245
20170601_210111
20170601_205945
20170601_205752
20170601_205847
20170601_201616
20170601_201507
20170609_174455
20170609_174419
20170606_190750
20170606_190659
20170606_181255
20170606_181234
20170604_124530
20170604_124206
20170604_115526
20170604_115351
image-0-02-05-9bee1c3ad0eb10c74db36f80149577705bc0b29032215ed18aa5d4676aa2d414-V
20170526_160810
20170526_160540
20170526_160525
20170526_160036
20170526_160008
20170526_155907
20170526_155837
20170526_155737
20170526_155719
20170526_144535
20170526_145102
20170526_152315
20170526_144309
20170526_144215
20170526_144203
IMG-20170524-WA0027
IMG-20170524-WA0010
DSC_2960
DSC_2923
DSC_2898
DSC_2891
DSC_2890
DSC_2873
DSC_2861
DSC_2851
DSC_2843
DSC_2846
DSC_2827
DSC_2826
DSC_0060
DSC_0039
DSC_2819
DSC_2817
DSC_2800
DSC_0014
DSC_0002
DSC_0033
20170521_125419
20170521_125354
DSC_0045
DSC_0039
20170508_104733
20170508_104414
20170508_104136
20170508_104113
20170508_103133
20170508_102845
20170508_102700
20170504_095716
20170422_111035
20170422_110939(0)
20170422_110233
20170422_103107
20170422_102836
20170422_101507
20170422_101347
20170422_101331
20170422_101223
20170412_152254
20170412_110424
20170412_152252
20170325_111736
DSC_2283
20170325_115731
DSC_2286
DSC_2288
DSC_2295
DSC_2296
DSC_2309
DSC_2312
DSC_2316
DSC_2307
DSC_2331
DSC_2339
20170319_133245
20170324_125825
20170324_125427
20170324_125555(0)
20170324_130126
20170324_130623
20170324_130836
20170324_131611
20170324_142841
20170324_142922
20170121_133218
Qerret 2017
20170123_123555
Dedaj 2017
20170120_132840
Qerret 2017
20170122_155027
Puke 2017
20170121_153123
Rrape 2017
Xathe 2017
20170120_133249
20170121_132657
20170121_153247
20170121_153219
20170124_175346_LLS
04.02.2017
04.02.2017
20161218_151427
20161218_145700
20161218_112836
20161218_110606
20161218_105744
20161218_103307
20161210_104252
20161210_102127
20161210_101913
20161210_101609
20161210_101538
20161215_132005
20161215_131842
20161215_131810
20161215_184551
20161215_182514
20161215_182040
20161211_121505
20161210_120029
20161210_115957
20161210_113611
20161209_145728
20161209_143852
20161209_143705
20161209_143627
20161130_121502
20161127_144444
20161127_143005
20161127_142709
20161127_131837
20161127_130425
20161127_121815
20161127_120646
20161127_114951
20161127_112706
20161127_111116
20161127_110557
20161127_104605
20161127_104352
20161127_104316
20161127_104128
20161127_101923
20161127_101819
20161127_101632
20161127_101433
20161127_101356
20161127_101256
20161127_101230
20161126_123440
20161126_113652
20161126_113001
20161126_112623
20161126_112447
20161126_112301
20161126_112151
20161126_125739
20161126_125221
20161126_124904
20161126_124254
20161126_124108
20161126_133053
20161126_132920
20161120_155526
20161120_155430
20161120_152331
20161120_152156
20161120_151806
20161120_151103
20161120_115410
20161120_112159
20161120_111159
20161120_111044
20161120_114346
20161022_181339
20161022_181154
20161022_120243
20161022_115749
20161022_115706
20161022_115150
20161022_115059
20161022_115040
20161022_115036
20161022_114942
Myftiu i Pukes gjate nje takimi me nxenesit e Kuranit te qytetit te Pukes
Myftiu i Pukes gjate nje takimi me nxenesit e Kuranit te qytetit te Pukes
Gëzim Kopani (Myfti i rrethit Pukë)
Gëzim Kopani (Myfti i rrethit Pukë)
14485016_684319298390302_4359254324460474126_n
Myftiu Gezim Kopani gjate nje vizite ne shkollen 9-vjecare te fshatit Kabash, Puke (28.9.2016)
14470585_684319361723629_4021911394167179480_n
14440975_684319338390298_1619127381464684621_n
20160926_111545
20160926_120514
20160926_120756
20160926_120857
20160926_120956
20160926_121218
14258251_10154636473238304_5605113144096224639_o
20160912_100350
Vizitat ,Kurban Bajram 2016
20160912_083227
20160912_090550
20160912_092018
20160912_101334
14333850_328447900824503_5151932740113046936_n
20160912_141735
20160912_182914
20160913_090819
20160913_095952
20160913_100008
20160913_100019
20160913_100133
20160913_111952
20160913_165119
20160913_165331
20160912_070434
Falja e Kurban Bajramit,Xhamia Puke 12.9.2016
20160912_070448
Falja e Kurban Bajramit,Xhamia Puke 12.9.2016
20160912_070543
Falja e Kurban Bajramit,Xhamia Puke 12.9.2016
20160912_070621
Falja e Kurban Bajramit,Xhamia Puke 12.9.2016
20160912_070625
Falja e Kurban Bajramit,Xhamia Puke 12.9.2016
20160912_071109
Falja e Kurban Bajramit,Xhamia Puke 12.9.2016
20160912_071021
Falja e Kurban Bajramit,Xhamia Puke 12.9.2016
20160912_070946
Falja e Kurban Bajramit,Xhamia Puke 12.9.2016
20160912_070835
Falja e Kurban Bajramit,Xhamia Puke 12.9.2016
20160912_071532
Falja e Kurban Bajramit,Xhamia Puke 12.9.2016
14341627_10205570725988023_1520022657_n
Nga vendosja e nje Nikahut ne xhamin e Pukes (11.9.2016)
14269750_10205570725508011_1580038958_n
14341555_10205570724707991_353474457_n
20160623_182851
Takim me banoret e Xathit,2016
20160623_182606
20160809_115432
Ne ndihme te familjes e pastreh te Xh.Lluka
20160705_092601
20160705_090915
20160705_083941
20160705_093412
20160705_080728
20160705_080054
20160705_090558
20160705_085946
20160705_084858
20160705_064511
20160705_064441
20160705_063427
20160705_063035
20160705_062943
20160705_062825
20160705_062440
20160705_062323
20160705_062109
20160705_062055
20160705_061621
20160705_061601
20160705_061245
20160705_060439
20160705_060324
20160705_060256
20160705_055809
20160705_055745
20160705_055514
20160705_055401
20160705_054637
20160705_054232
20160705_062628
20160628_212156_LLS
20160628_211742
20160628_211245
20160628_211230
20160628_210828
20160628_210420
20160628_210147
20160628_195921
20160628_195800
20160628_195703
20160623_185438
20160623_184935
20160623_184858
20160623_184820
20160623_184809
20160620_185559
13516355_525230957665477_271867829232224571_n

 

20160621_150654
Shperndarja e pakove ushqimore, Ramazna 2016

20160621_141208 20160621_141223 20160621_141231 20160621_141536 20160621_150526 20160615_164041

20160615_164009
Shperndarja e pakove ushqimore te Ramazanit ne Rrape,2016
20160619_191301
Shperndarja e pakove ushqimore ne Flet,Ramazan 2016

20160617_172119 20160617_172158 20160617_173747 20160617_174839 20160619_191133

20160619_204022
Iftar ne Fushe Arrez 2016

20160619_204201 20160619_204400(0) 20160619_204418 20160619_203859

20160615_162726
Takim ne Rrape,2016
20160615_162529
Takim ne Rrape, 2016

20160615_161514 20160615_161612 20160615_161645 20160615_161722 20160615_161816

20160616_183545 20160616_173425

20160616_173550
Shperndarje ushqimesh ne fshatin Blerim.Ramazan 2016

20160616_173742 20160616_174105 20160616_172843 20160616_172751

20160616_162312
Ne fshatin Trun, Ramazan 2016

20160616_162033 20160616_161326 20160616_161434 20160616_162021 20160616_162032 20160616_161118

20160612_123841
Puke, Ramazan 2016
20160612_123717
Puke, Ramazan 2016

20160612_123559 20160612_123118

20160614_180346
Kabash,Ramazan 2016

20160612_122522 20160614_180127

20160614_175931
Kabash 2016

20160614_175920 20160614_175904

20160617_132820
E xhumaja e fundit e muajit Ramazan 2016,Xhamia Puke

20160614_175405 20160614_175615 20160614_175657 20160614_175844

20160617_132751
E xhumaja e trete,Ramazan 2016

20160617_132746 20160617_131914 20160617_130855

20160612_182657
Kryezi, Ramazan 2016

20160612_182206 20160612_182303

20160612_182411
Kryezi 2016

20160612_182527 20160612_182558

20160613_124735
Iballe,Ramazan 2016
20160613_124820
Iballe,Ramazan 2016

20160613_125041 20160612_180704

20160612_180752
Kryezi, Ramazan 2016

20160613_124536

20160613_124424
Iballe, Ramazan 2016

20160613_124406 20160613_115345 20160613_113945 20160611_115519

20160611_115731
Puke, Ramazan 2016

20160611_115945

20160611_115957
Puke,Ramazan 2016

20160611_120359

20160611_193353
Fushe Arrez, Ramazan 2016

20160611_193258 20160611_192836 20160611_192538 20160615_121249 20160611_192948 20160615_121229

20160614_211746
Puke, Iftar 2016

20160614_211250 20160614_211228 20160614_211132

20160612_181019
Kryezi,Ramazan 2016
20160613_115929
Iballe, Ramazan 2016

20160613_120452 20160614_205245 20160614_205256 20160612_180227

20160611_203601
Puke, Iftar 2016

20160611_203435

Nga vizita e Atasheut te Ambasades se Kuvajtit,Ramazan 2016

20160611_192431

20160611_185240
Takim ne Fushe Arrez, Ramazan 2016

20160611_191320 20160611_191914 20160611_192209 20160610_133224 20160610_132502 20160610_132444 20160610_131338 20160611_184755

20160523_094251
Turist Gjerman vizite ne Xhamin e Pukes
20160523_094129
Gezim Kopani dhe Luçiano Agustini
Gezim Kopani dhe Luçiano Agustini
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_125431
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_123830
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_124730
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_124849
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_125034
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_125310
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_123736
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_123700
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_123615
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_122552
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_122921
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_123035
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_122316
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_122223
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_121816
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160515_123513(0)
20160515_123403
20160515_123141
20160515_123254
20160515_121110
20160515_121028
20160515_114846
20160515_115239
20160515_115725
20160515_120349
20160515_120636
20160515_114321
20160515_114006
20160515_112942
20160515_112827
20160515_112739
20160515_110755
20160515_110946
20160515_111237
20160515_111542
20160515_111741
Nga vizita e Perfaqesuesve te Myftinise Prizren ne Myftinine e Pukes , 2016
20160513_132316
20160513_132417
20160513_132439
20160513_132532
15.05.2016
15.05.2016
20160513_135502
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160513_135201
Aktivitet me rastin e 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke , 2016
20160513_130700
20160513_135424
20160513_135351
20160513_133707
20160513_133723
20160513_134130
20160513_134237
20160513_134820
20160513_130700
13223442_10204869400135315_1776928835_o
Xhamia Puke 13.5.2016
Xhamia Puke 13.5.2016
20160405_173818
Kabash, 2016
20160526_181926
Takim me prinderit e nxeneve te Kur’ani, Fushe Arrez 2016
20160428_102304
Vizite zyrtare ne Myftinin e Prizrenit 2016
20160427_181252
Trun 2016
20160526_145759
me nxenesit e Mejtepit te xhamis Iballe 2016
IMG_0603
20160427_104921
20160427_104948
20160405_180736
20160405_173938
13346934_10154342721318304_6429881116743711617_n
v3
20160529_125335
20160529_123655
20160529_123446
20160529_123412
20160529_122020(0)
20160529_120924
20160529_105629
20160529_114733
20160529_115300
20160529_115903
20160529_105223
20160529_103641
20160529_102915
20160529_094348
20160529_094118
20160529_091925
20160529_091920
20160529_091843
20160529_091745
20160526_182140
20160526_182319
20160526_182904
20160526_184043
20160526_182023
20160526_181426
20160526_175931
20160526_175847
20160526_152047
20160526_152952
20160526_145413
20160526_145351
20160526_145207
20160526_141829
20160526_141944
20160526_142236
20160526_143903
20160428_121452
20160428_111934
20160428_110029
20160428_102328
20160428_102655
20160428_105053
20160428_102223
20160428_102109
20160428_102055
20160427_175618
20160427_175646
20160417_134511
20160417_114719
20160417_122127
20160417_124140
20160417_124730
20160417_132108
IMG_0788
IMG_0764
20160416_105053
20160416_105025
20160416_103327
20160416_103509
20160416_103708
20160416_100944
20160416_101116
20160416_101331
20160416_102840
12994436_10209048057098541_7601113802121593229_n
IMG_0692
IMG_0690
IMG_0689
IMG_0685
IMG_0683
IMG_0678
IMG_0673
IMG_0657
IMG_0661
IMG_0662
IMG_0664
IMG_0646
IMG_0627
IMG_0620
20160405_170625
20160405_171009
IMG_0569
IMG_0581
20160405_170539
IMG_0552
IMG_0550
IMG_0545
IMG_0546
IMG_0548
IMG_0532
IMG_0456
IMG_0459
IMG_0460
IMG_0463
IMG_9710
IMG_9707
IMG_9705
IMG_9700
IMG_9668
IMG_9676
IMG_9683
IMG_9686
IMG_9642
IMG_9653
IMG_9657
IMG_9660
IMG_9628
IMG_9622
IMG_9620
DSC_4942
DSC_4908
DSC_4912
DSC_4919
DSC_4920
DSC_4922
DSC_4882
DSC_4885
DSC_4894
DSC_4900
DSC_4907
DSC_4879
DSC_4876
DSC_4874
DSC_4870
DSC_4864
DSC_4837
DSC_4854
DSC_4855
DSC_4841
DSC_4833
11.01.2016
11.01.2016
Gjendja e Xhamise Rrype
Gjendja e Xhamise Rrype
Promovimi i librit “Shaban Rexhe Ahmeti, Njeriu i puneve te mira” 27.11.2013
Promovimi i librit “Shaban Rexhe Ahmeti, Njeriu i puneve te mira”
27.11.2013
IMG_3666.JPG
20151127_123814.jpg
89.jpg
20151220_120539.jpg
11889416_10203601769445340_5284568893879782648_n.jpg
20151220_113145.jpg
20151220_113132.jpg
20151220_104500.jpg
20151220_103640.jpg
20151220_103308.jpg
Fushe Arrez 20.12.2015
Fushe Arrez 20.12.2015
20151220_103452.jpg
20151220_103612.jpg
Gjate ceremonis se dhenies se titulit "Qytetar Nderi" pas vdekjes im.Qazim Nushi
Gjate ceremonis se dhenies se titulit “Qytetar Nderi” pas vdekjes im.Qazim Nushi
Myftiu Gezim Kopani sebashku me Dije dhe Nexhmije Meçi
Myftiu Gezim Kopani sebashku me Dije dhe Nexhmije Meçi
Imam Qazim Nushi
Imam Qazim Nushi
Nga e Xhumaja ne Xhamin e Pukes,N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu (27.11.2015)
Nga e Xhumaja ne Xhamin e Pukes,N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu (27.11.2015)
27.11.2015
27.11.2015
12208769_975547245839164_4301002169875847769_n.jpg
j.png
o.png
y.png
a.png
Xhamia Iballe (10.11.2015)
55640c4beb9e95.png
1.png
88.png
5563ba12461e6d.png
3.png
Gezimi Z 09
Gezimi Z 02
Varrezat myslimane ne Hadroj.26.8.2015
Varrezat myslimane ne Hadroj.26.8.2015
Gjendja e Xhamise Rrype
Gjendja e Xhamise Rrype
Xhamia Kabash,Puke (02.11.2015)
Xhamia Kabash,Puke
(02.11.2015)
Xhamia Iballe. Fotografi e bere ne muajin Qershor 2015
Xhamia Iballe. Fotografi e bere ne muajin Qershor 2015
h.png
20151006_110801.jpg
Atmosfera e Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes 23.09.2015
Atmosfera e Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes
23.09.2015
Atmosfera e Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes 23.09.2015
Atmosfera e Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes
23.09.2015
Atmosfera e Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes 23.09.2015
Atmosfera e Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes
23.09.2015
Atmosfera e Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes 23.09.2015
Atmosfera e Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes
23.09.2015
Atmosfera e Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes 23.09.2015
Atmosfera e Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes
23.09.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Trun i Poshtem,Puke14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Fushe Arrez 14.9.2015
Myftinia ndihmon disa familje ne prag te Kurban Bajramit ,Fushe Arrez 14.9.2015
11992210_10203674690588323_1230013172_n.jpg
11996961_10203674692308366_1734389221_n.jpg
Xhami e Kabashit,Fotografi e bere ne vitin 1960.
Xhami e Kabashit,Fotografi e bere ne vitin 1960.
Nxnes te Mejtepit.Micoj
Nxnes te Mejtepit.Micoj
Nxnes te Mejtepit.Micoj
Nxnes te Mejtepit.Micoj
Nxnes te Mejtepit.Micoj
Nxnes te Mejtepit.Micoj
Nxnes te Mejtepit.Micoj
Nxnes te Mejtepit.Micoj
Xhamia e Re , Kryezi Puke 30.8.2015
Xhamia e Re , Kryezi Puke
30.8.2015
Fotografi gjatë takime në Fush-arrez
Fotografi gjatë takime në Fush-arrez
(Fotografi gjatë programit në Pallatin e Kulturës Pukë dt.29.03.2014)
(Fotografi gjatë programit në Pallatin e Kulturës Pukë dt.29.03.2014)
(Gjate aktiviteti perkujtimore te 15 vjetorit te hapjese xhamise se re Puke)
(Gjate aktiviteti perkujtimore te 15 vjetorit te hapjese xhamise se re Puke)
(Gjatë vizitës në xhamin e qytetit të Krujes 14 maj 2014)
(Gjatë vizitës në xhamin e qytetit të Krujes 14 maj 2014)
(Siminari i mirëse ardhjes së muajit Ramazan 26.06.2014)
(Siminari i mirëse ardhjes së muajit Ramazan 26.06.2014)
1601361_10152256176493304_879810193_n
(Gjatë vizitës në Shkodër)
(Gjatë vizitës në Shkodër)
(Gjatë iftarit zyrtare të shtruar tek Hani i Perparim Laçit, Puke)
(Gjatë iftarit zyrtare të shtruar tek Hani i Perparim Laçit, Puke)
(Momente nga iftaret e shtruar, korrik 2014)
(Momente nga iftaret e shtruar, korrik 2014)
(Fotografi e bërë gjatë aktivitetit “Përjetësisht me Ty” Fush-arrëz )
(Fotografi e bërë gjatë aktivitetit “Përjetësisht me Ty” Fush-arrëz )
Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke
Nga mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke

Leave a Reply