Kryezi

Materiali eshte ne punim…

 

Keshilli islam i fshatit Kryezi Puke, vitit 2003

1.Mustaf Ali Arifaj
2.Idriz Ram Brahaj
3.Sajmir Hamza
4.Fatmir Arifaj
5.Nazmi Murati

Ne progjesin e zgjedhjes nga ana e Myftinise Puke kan marr pjese: Ibrahim Hoxha (Myfti), Bek Selmani (Anetar), Armir Mehaj (Sekretar), dhe Qazim Kopani (Administrator)

Xhamia Kryezi – Puke . Nga arkivi i Myftinise Puke .

Sipas arkivit te Myftinise Puke e dhene nga formulari i dt. 18.06.2003