Kontakt

1.Adresa
Myftinia Pukë, pranë xhamisë së re të qytetit Pukë
Tel: +35521222097

2.Email i Myftinisë Pukë 
myftiniapuke@kmsh.al

3.Emailet e Myftiut Gëzim Kopani
gezimi_01@hotmail.com dhe gezimkopani@kmsh.al

4.Web faqja zyrtare e Myftinisë Pukë
www.myftiniapuke.org

5.Web faqjet e Myftiut Gëzim Kopani
https://gezimkopani.blogspot.com/ dhe http://gezimkopani.com/

6.Facebook i Myftinisë Pukë 
 https://www.facebook.com/pages/Myftinia-e-Rrethit-Puke/213625463303?ref=hl

7.Twitter i Myftinisë Pukë 
https://twitter.com/MyftiniaPuke

8.Kanali zyrtar në youtube i Myftinisë Pukë
https://www.youtube.com/user/MyftiniaPuke1

9.Kontakti me Komunitetin Mysliman të Shqipërisë
Adresa: Rr.George W. Bush Nr.50 Tirane, Albania
Tel/Fax: +35542230492
email: info@kmsh.al
web: www.kmsh.al

Leave a Reply