Myftiu i Pukës Gëzim Kopani uron besimtarët me rastin e Kurban Bajramit

 

MESAZH URIMI I MYFTIUT TE PUKES GEZIM KOPANI ME RASTIN E FESTES SE KURBAN BAJRAMIT

Bismilahir Rahmanir Rahim!
Ne emer te Allahut , Meshiruesit , Meshireberesit!

Te nderuar besimtar mysliman te rrethit Puke!

Neser date 16 qershor 2024, eshte festa e Kurban Bajramit . Kjo feste na kujton dashurin e Allahut xh.sh. per njeriun , aq sa berja e kurbani simbolizon bindjen ndaj Allahut dhe dashurise ndaj Tij, duke e ndare me pas kete dashuri dhe respekt me berjen e kurbanit dhe shperndarjes se tij. Le te jete kjo feste reflektim dhe te lutemi per miresi, per njerezit e pambrojtur, te semuret etj.
Me kete rast, besimtareve dhe jo vetem u deshiroj shendet dhe çdo te mire !
Per shume vjet Gezuar festen e Kurban Bajramit !

Myftiu i rrethit Puke
Gezim Kopani

 

Date, 15 qershor 2024

Leave a Reply