Sonte është nata e Mevludit , ditëlindja e Profetit Muhammed a.s.

Nepermjet nje postimi ne rrjetet sociale Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka kujtuar naten e Mevludit…

Njoftim: Me 26.09.2023 eshte Datelindja e Profetit Muhammed a.s.

Myftinia Puke njofton besimtaret se me date 26 shtator 2023, dite e marte eshte Nata e…

Njoftim: Me 28 qershor 2023 eshte festa e Kurban Bajramit

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se me date 28 qershor 2023…

Njoftim: Me 21 prill 2023 eshte festa e Fiter Bajraimit

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se diten e xhuma date 21…

Njoftim: Thirrje besimtareve per te kontribuar per shtrim iftari

Njoftim Duke ju uruar agjerim te lehte dhe te pranuar, Myftinia Puke njofton se naten e…

NJOFTIM: Kete vit Sadakaja e Fitrit dhe Fidja eshte 400 lek

Myftinia Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit Puke se Sadakja e Fitrit per kete vite per…

Njoftim: Kan dal imsakijet (kalendari) e muajit Ramazan 2023

Myftinia Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit Puke se kan dal imsakijet (kalendari) e muajit ramazan…

Njoftim: Me 19 mars 2023 Myftinia Puke do zhilloj takim festiv “Mire se vjen Ramazan” me femijet e qytetit Puke

EJANI FEMIJE!SEBASHKU TE PRESIM MUAJIN E BEKUAR TE RAMAZANIT! NjoftimNe prag te muajit Ramazan , Myftinia…

Njoftim: Neser është nata e tretë e Mirë e Beraetit

Myftinia Puke njofton se; Neser date 06 mars 2023 eshte nata e trete e Mire e…