Ne prag te festes se Kurban Bajramit , Myftinia Puke shperndan ushqime per disa familje

Ne prag te festes se Kurban Bajramit , Myftinia Puke me mbeshtetjen e Xh. Bexhetit beri shperndarjen e disa pakove ushqimore. Qellimi i shperndarjes eshte qe familjet ne nevoj dhe jo vetem te kene me se te festojne Kurban Bajramin.
Date, 13 qershor 2024

 

Leave a Reply