Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne iftarin e shtruar nga Agron Xhauri

Myftiu i Pukes Gezim Kopani mori pjese ne iftarin e shtruar nga Agron Xhauri. Me kete rast Myftiu falenderoi Agron Xhaurin per iftarin e shtruar. Po ashtu edhe Agron Xhauri pasi falenderoi Myftiun per bashkepunimin si dhe Kryetarin e Bashkise Puke per pranimin e fteses, uroi agjeruesit per agjerim te pranuar dhe urime Fiter Bajramin. Edhe Kryetari i Bashkise Rrok Dodaj pershendeti Myftiun po ashtu dhe Agron Xhaurin per shtrimin e iftarit si dhe uroj besimtaret per agjerim dhe lutje te pranuara!
(Date, 08.04.2024)

Leave a Reply