Njoftim: Me date 11 janar 2024 eshte nata e pare e mir Regaib

 

Xhamia e Koder Hanit , Puke

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se me date 11 janar 2024 eshte nata e pare e mire Regaib. Po ashtu tashme kemi hyre ne tre muajt e mire Rexhep, Shaban dhe Ramazan. Duhet te kemi parasysh se dita e re sipas kalendarit henore fillon pas namazit te akshamit.

Per te mesuar me shume rreth nates se mire Regaib klikoni mbi kete link: https://gezimkopani.blogspot.com/2011/05/miresia-e-nates-se-pare-regaib.html

Ndersa per te mesuar me shume mbi muajin e mire Rexhep kliko mbi kete link: https://gezimkopani.blogspot.com/2011/06/rendesia-e-muajit-rexhep.html

Leave a Reply