Familja 6 antashe behet me shtepi te re

Pas kerkeses se nje familje te pastreh , Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe jo vetem arriti te gjej donator per ndertimin e nje shtepije te re per familjen 6 antarshe ne Puke. Me date 30 dhjetor 2023 kjo familje u be me shtepi te re e ndertuar nga kontributi i bamiresit per hir te Allahut. Kjo familje ka 4 femije dhe prinderit e tyre nuk kan asnje te ardhur, nderkohe perveç shtepis kjo familje eshte mbeshtet edhe me ndihma te tjera me qellim zbutjen e varferise.
Me kete raste, me date 30 dhjetor 2023 Myftiu Gezim Kopani mori pjese ne hyrjen e kesaj familje ne shtepin e re dhe njekohesisht shprehu falenderime per bamiresin duke i uruar qe Allahu tia shperblej me xhennet!

Leave a Reply