Myftiu i Pukës përcolli mesazh ngushëllimi në Ambasaden e Kuvajtit në Shqipëri për vdekjen e Emirit të Kuvajtit

Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate dites se sotme, date 19 dhjetor 2023, percolli mesazhin e ngushellimit per ndarjen nga jeta te Emirit te Shtetit te Kuvajtit, Emir Nevaf Al Ahmed Al Xhabir Al Sabah.
Nder te tjera ne librin e ngushellimeve Myftiu i Pukes Gezim Kopani eshte shprehur: “Ne cilesin e Myftiut te Pukes , ne emer te Keshillit te Myftinise dhe myslimaneve te rrethit Puke i shpreh ngushellimet me te sinqerta familjes Al Sabah, Shtetit te Kuvajtit, Ambasadorit te Kuvajtit ne Shqiperi Dr. Faisal Al Musailim dhe gjithe popullit Kuvajtian per ndarjen nga kjo jete te Emirit Nevaf Al Ahmed Al Xhabir Al Sabah. Njeriun e puneve te mira, Emiri Nevaf Al Ahmed Al Xhabir Al Sabah Allahu e befte banor te xhennetit!”
Mesazhin e ngushellimit te Myftiut Gezim Kopani e pranoj Zevendes Ambasadori i Shtetit te Kuvajtit ne Shqiperi Halid Al Shami i cili e falenderoj Myftiun per fjalet ngushelluese.
Shteti i Kuvajtit nepermjet Ambasades ne Shqiperi ka mbeshtetur Myftinin e Pukes ne disa projekte si: ndertim te xhamive, ndihme sociale per familjet ne nevoj etj.

Leave a Reply