Pas disa dekatash u fal namazi i Fitër Bajramit në xhamin e Kodër Hanit , Pukë

Pas disa dekatash dhjetra besimtare mysliman te qytetit te Pukes ju drejtuan xhamise se Koder Hanit per te kryere faljen e namazit te Fiter Bajramit. Ne fillim u krye falja e namazit te sabahut per te vijuar programi me kendim te Kur’anit dhe ligjerat nga imami Leonard Kopani, ndersa falja e namazit te Fiter Bajramit dhe hytben e drejtoi Myftiu i rrethit Puke Gezim Kopani

Date, 10 prill 2024

Leave a Reply