Njoftim

Myftinia Puke ne baze te nevojes per plotesim sherbimi neper xhami , njofton se ka nevoj per: imam dhe muezin. Kushdo qe ploteson kushtet per imam , por dhe ai qe ka mundesi te sherbej si muezin jane te mirepritur te paraqiten cdo dite te xhuma prane zyres se Myftinise Puke nga ora 10:00 – 12:00.
Ky njoftim shpallet sot date, 20 maj 2024 dhe eshte i vlefshem deri me date 10 qershor 2024.

Leave a Reply