Vijon mbeshtetja per nene Farijen ne fshatin Lajthiz

20161215_131810Pas thirrjes per ndihme per nenen Farijen e cila jeton ne vetmi dhe ne skamje ekstreme kan ardhur ndihmat per te. Sadakaja e myslimaneve ka bere qe Myftinia Puke te trakas perseri ne deren e nenes Farije e cila jeton ne fshatin Lajthize ne vetmi dhe skamje. Fal kesaj mbeshtetje sot Myftinia Puke i dergoi nenes farie ushqime te mjaftueshme per dy muaj, jorgan, batanije, kervat, tave (buke pjekse) etj.

Myftiu Gezim Kopani falenderoi dhenesit e sadakas e cila sot gezon edhe nje here me shume kete nene e cila ishte e harruar, tashme ajo eshte e gezuar qe dikush u kujdes per te.

Lajthize 15.12.2016

20161215_131810 20161215_131842 20161215_132005 20161215_132607 20161215_132828

j

 

Leave a Reply