Shperndahet ne Puke libri i bekuar i Kur’anit dhe disa libra te tjere islam

Duke shikuar interesimin e besimtareve mysliman ne rrethin e Pukes per libra islam, Myftinia Puke siguroi nje sasi 20161210_101538te konsiderueshme te librit te bekuar Kur’an si dhe disa literatura te tjera islame. Keto literatura u mundesuan nga fondacioni “Miresia”.

Shperndarjen e pare te Kur’anit dhe te literaturave te tjera Myftinia filloi ti shperndaje nxenesve te Kuranit, ne Puke, Qerret etj. Ne shperndarjen e literaturave mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani si dhe kryetari i fondacionit Miresia Korab Kaja.

Me kete rast Myftiu Gezim Kopani falenderoj kreun e fondacionit Miresia Korab Kaja i cili mbeshtet Myftinin e Pukes ne disa aktivitete. Ndersa kreu i fondacionit Miresia Korab Kaja tha: “Jam i gezuar kur shikoj keta te ri te qytetit te Pukes te cilet jane ne rrugen e islamit duke mesuar urtesit e Kur’anit dhe te Profetit Muhamed a.s. Keto libra tha ai jane thesari juaj dhe i familjes tuaj.”

Dhjetor 2016

20161210_104252 20161210_102127 20161210_101913 20161210_101609 20161210_101538

Leave a Reply