Xhemati i grave Puke, vizite ne qytetin e Shkodres

Me date 18.12.2016 forumi i gruas myslimane prane Myftinise Puke i shoqeruar nga bashkeshortja e Myftiut Erjola Kopani organizoi nje vizite ne qytetin e Shkodres. Si 20161218_112836fillim ata vizitouan ambjentet e Medresses H.Sh.Shamia Shkoder dega e vajzave, xhamin Parruce , kalan e Rozafes etj.

Gjate vizite ne Medresen H.Sh.Shamia Shkoder ato u priten nga perfaqesuesit e Medreses H.Sh.Shamia Adelina Shahini ku u zhvillua edhe nje bisede islame per te vijuar me nje dreke te perbashket. Me pas grate te gjitha sebashku kryen faljen e namazit te drekes dhe te ikindis tek xhamia e Parruces per te vijuar me nje vizite ne kalan e Rozafes etj.

Kjo vizite u organizua nga Myftinia Puke me mbeshtetjen e Shoqates Istanbul.

18.12.2016

20161218_10330715645266_1420078051359946_918341174_n
20161218_110606 20161218_112836 20161218_145700 20161218_151427

Leave a Reply