Shembulli i myslimanit ishte tema e mbajtur nga Imam Gilman Kazazi ne xhamin e Pukes

Me organizimin e Myftinise Puke dhe me mbeshtetjen e Medreses H.Sh.Shamia Shkoder u organizuan sonte pas namazit te jacise nje bisede islame me xhamatin e Xhamise Puke nga imam Gilman Kazazi.20161215_184551

Takimi u hap nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili tha: “Takimet dhe bisedat islame jane tradite e profetit Muhamed a.s. Keto veprimtari bejne qe myslimanet te njohin edhe me mir parimet islame. Ne emrin tuaj dua te falenderoj per pranin e tij hafiz Gilman Kazazi i cili pranoi ftesen tone per te qene sonte i pranishem ne kete bisede islame ne xhamin e qytetit te Pukes. Uroj qe veprimtari te tilla te shtohen ne te ardhmen ne te mir te xhematit e myslimaneve.”

Hafiz Gilman Kazazi pasi falenderoj Myftine e Pukes per ftesen dhe Medresen Shkoder per mbeshtetjen foli mbi moralin dhe shembullin qe duhet te kene myslimanet. Ai ftoj xhematin qe te jen shembull me sjelljen e tyre, pasi sellja e mire ben te mundur pasqyrimin e islamit tek tjeret. Ne fund takimi u mbyll me disa pyetje dhe diskutime.

15.12.2016

20161215_184551 20161215_182514 20161215_182159 20161215_182040 20161215_181930

Leave a Reply