Konsituohen aktivistet e forumit te gruas myslimane per qytetin e Pukes

Pas zgjedhjes se bere me date 26.11.2016 te aktivisteve te Forumit te Gruas Myslimane prane Myftinise Puke per20161211_121505 qytetin e Pukes. Sot date 11.12.2016 Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka bere konsituimin e aktivisteve te Forumit te Gruas Myslimane per qytetin e Pukes te perbere nga Erjola Kopani, Xhoana Tahiri Kuliçi, Blerinda Pemaj, Haxhire Mustafa, Suada Ringaj, Kujtesa Lluka dhe Florinda Ringaj.

Gjate ketij takimi Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga bashkeshortja e tij i ftoj aktivistet e gruas myslimane qe te punojne ne thirrjen e grave dhe vajzave myslimane duke organizuar veprimtari dhe aktivitete te ndryshme.

Aktivistet e forumit te gruas myslimane per qytetin e Pukes vlersuan nismen e Myftinise Puke per angazhimin e gruas ne jeten islame duke marr persiper pergjegjesin ne rrugen e nisur.

Forumi i gruas myslimane eshte ne vartesi te Myftinise Puke ai eshte i ngritur ne qytetin e Pukes dhe ne qytetin e Fushe Arrezit dhe drejtohet nga bashkeshortja e Myftiut te Pukes Erjola Kopani. Aktualisht Forumi i Gruas Myslimane prane Myftinise Puke ka 11 aktiviste. Per me shume kliko ketu: http://myftiniapuke.org/?page_id=7889

Puke; 11.12.2016

Leave a Reply