Shperndahet mishi i kurbanit edhe ne Rrape.

Ne diten e pare te kurban Bajramit Myftinia e rrethit Puke organizoi shperndarjen e mishit te kurbanit edhe ne Rrape. Ne shperndarjen e mishit te kurbanit mori pjese Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani si dhe antari i Keshillit te Myftinise Puke per komunen Rrape Besnik Lluka.

Nga mishi i kurbanit perfituar mbi 40 familje. Mishi i kurbanit u dhurua nga shoqata Istanbul.

Rrape 04.10.2014
Rrape 04.10.2014

Leave a Reply