Shperndahet mishi i kurbanit edhe ne fshatin Flet

Myftinia e rrethit Puke shperndau mishin e kurbanit edhe ne fshatin Flet.

Flet 05.10.2014
Flet 05.10.2014

Grupi i punes i ngritur ne Myftinin e rrethit Puke ne bashkepunim me kryeplakun e fshatit Flet Riza Zeqa u organizuar shperndarja e mishit te kurbanit per gjithe familjet e ketij fshati. Ne shperndarjen e mishit mori pjese Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani si dhe disa antare te Keshillit te Myftinise se rrethit Puke.

Nga mishi i kurbanit perfituar mbi 30 familje.

 

Leave a Reply