Shperndahet mishi i kurbanit edhe ne qytetin e Fushe-Arrezit

Myftinia e rrethit Puke ka vijuar me shperndarjen e mishit te kurbanit edhe ne qytetin e Fushe-Arrezit.

Fushe-arrez 04.10.2014
Fushe-arrez 04.10.2014

Grupi i punes i ngritur prane Myftinise Puke ka vijuar shperndarjen e mishit te kurbanit edhe ne qytetin e Fushe-Arrrezit. Nga shperndarja e mishit te kurbanit kan perfituar familjet e varfra, jetim etj. Ne shperndarjen e mishit te kurbanit mori pjese Myftini i Pukes Gezim Kopani si dhe perfaqsuesi i Dijanetit Turk. Nga kjo shperndarje perfituar mbi 120  familje myslimane dhe jo vetem.

Mishi i kurbanit u siguruar nga shoqata Istanbul

Leave a Reply