Shperndahet mishi i kurbanit ne qytetin e Pukes.

Myftinia e rrethit Puke ka vijuar me shperndarjen e mishit te kurbanit ne qytetin e Pukes.

Grupi i punes i ngritur prane Myftinise Puke ka vijuar shperndarjen e mishit te kurbanit ne qytetin e Pukes. Nga shperndarja e mishit te kurbanit kan perfituar familjet e varfra, jetim etj. Ne shperndarjen e mishit te kurbanit mori pjese Myftini i Pukes Gezim Kopani si dhe perfaqsuesi i Dijanetit Turk. Nga kjo shperndarje perfituar mbi 160 familje.

05.10.2014

Leave a Reply