Shperndahet mishi i kurbanit ne fshatin Qerret.

Edhe ne fshatin Qerret Myftinia e rrethite te Pukes ka organizuar shperndarjen e mishit te kurbanit.

Grupi i punes ka evidentuar familjet e varfra dhe ne nevoj dhe me pas diten e pare te Kurban Bajramit ka bere edhe shperndarjen e mishit te kurbanit pothuajse per gjithe fshatin Qerret. Ne shperndarjen e mishit te kurbanit ishte i pranishem edhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani.

Prej dhjete vitesh Myftinia e rrethit te Pukes ka organizuar shperndarjen e mishit te kurbanit ne kete fshat.

Qerret 04.10.2014

Leave a Reply