Shperndahet mishi i kurbanit edhe ne fshatin Xathë

Myftinia e rrethit Puke per here te pare ka organizuar shperndarjen e mishit te kurbanit edhe ne fshatin Xathë.

Xathë 07.10.2014
Xathë 07.10.2014

Me interesimin e Myftiu te Pukes Gezim Kopani dhe me bashkepunimin e kryeplakut te fshatit Xathë Ali Hajdari. Shperndarja e mishit te te kurbanit u organizuar per here te pare kete vit ne fshatin Xathe. Ne emer te fshati kryeplaku Ali Hajdari falenderoj Komunitetin Mysliman i cili mundesoi kete dhurate per banoret e ketij fshati. Mishi i kurbanit u shpernda per te gjithe banoret e fshatit. Nga mishi i kurbanit perfituar mbi 30 familje.

Mishi i kurbanit u sigurua nga Myftiu i Kukesit Islam Hoxha.

Leave a Reply