Njoftim:Me 18.4.2015 takim per netet e medha ne fshatin Xathe-Puke

NjoftimLogo,Xathe2015

Në kuadër të Netëve të mëdha në fshatin Xathë të Pukës më datë 18 prill 2015, ora 10:00 Myftinia Pukë me mbështetjen e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë organizon takimin me besimtarët e këtij fshati me titull:

“Profeti Muhamed a.s. dhe Netët e Mëdha”. Në këtë takim do marr pjesë Myftiu i Pukës Gëzim Kopani i cili do mbaj një kumtesë në kuadër të netëve të mëdha,Regaib, Miraxh dhe Beraet.

Ju mirëpresim!

Leave a Reply