Vdes alpinisti i njohur pukjan Maringlen Laçi. Lutje te veçanta per te ne Xhamin e Pukes

Ne oret e para te mengjesit te sotem ne nje spital te Turqise i ka dorzuar shpirtin Allahut  te Madheruar Alpinisti dhe

sportisti i njohur pukjan Maringlen Laçi 25 vjeç.

Marenglen Laci ne disa foto
Marenglen Laci ne disa foto

Ai ishte djal shembull per te gjithe rinin pukjane duke lene gjurme te pashklyeshme per ta dhe jo vetem. Sot me porosi te Myftiut te Pukes Gezim Kopani u zhvilluan lutje te vecanta per shpirtin e Maringlenit. Lusim Allahun xh.sh qe trupi e shpirti i tij te jete prej banoreve te xhennetit !

dt.17.4.2015

Leave a Reply