Njoftim:Me dt.19.4.2015 organizohet seminari:”Profeti Muhamed a.s. dhe netet e medha”

Njoftim

Ftesa e seminarit 19.4.2015
Ftesa e seminarit 19.4.2015

Në kuadër të natës së mirë Regaib, Myftinia Pukë në bashkëpunim me Zyren e Këshilltarit për Çeshtjet Fetare pranë Ambasadës Turke,Tiranë me datë 19 prill 2015, ora 11:00 tek Salla e Leksioneve të Pallatit të Kulturës Pukë organizon seminarin me titull:“Profeti Muhamed a.s. dhe Netët e mëdha”.
-Programi i seminarit:
1.Hyrja me Kur’an
2.Shfaqja e minidokumentarit: “Hz.Muhamed a.s. dhe Morali i të jetuarit bashkë.”
3.Fjala përshëndetëse e Myftiut të Pukës Gëzim Kopani
4.Kumtesë nga Atasheu për Çeshtjet Fetare pranë Ambasadës Turke,Tiranë Shaban Ishlek.
Ju mirëpresim!

Baneri i Seminareve Regaib,Miraxh,Beraet
Baneri i Seminareve
Regaib,Miraxh,Beraet

Leave a Reply