Zhvillohet mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke.

Sot me date 11 prill 2015 ne ambjentet e Myftinise Puke u zhvillua mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise se rrethit Puke. Mbledhja u hap me disa ajete Kur’anore kenduar nga imami i xhamise Puke Bekim Sokoli.

Mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke (11.04.2015)
Mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke (11.04.2015)

Pas miratimit te rendit te dites dhe nen drejtimin e Myftiut Gezim Kopani filloi mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke. Keshilli i Myftinise Puke pasi diskutoi te gjitha pikat e rendit te dites mori vendimet perkatese si:

Miratohet kerkesa e nje grup Keshilltaresh bere me date 02.04.2015 per ti bere Keshillit te Bashkise Puke propozimin per dhenien e titullit “Mirenjohja e Qytetit” Shoqates Vellazeore Humanitare Kulturore Istanbul.

U miratua reagimi i perbashket i Keshillit te Myftinise se rrethit Puke per fjalin e publikuar ne nje album fotografik.

Ne kuader te neteve te medha si Regaib,Miraxh dhe Beraet u be miratimi i zhvillimit te disa aktiviteteve fetare me teme: “Profeti Muhammed a.s. dhe netet e medha”.

Si dhe disa vendime te tjere organizative te brendshme te Myftinise Puke.

Puke me 11 Prill 2015

 

Mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke (11.4.2015)
Mbledhja e Keshillit te Myftinise Puke (11.4.2015)

Leave a Reply