Njoftim; Nesër është Fitër Bajrami

Njoftim
?Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se sot date 1 maj 2022 eshte nata e madhe e Fiter Bajramit , ndersa me date 02 maj 2022 dite e hene eshte dita e pare e festes se Fiter Bajramit. Te henen namazi i Fiter Bajramit do falet ne ore 06:15 min, por besimtaret duhet te jene ne xhamit e rrethit Puke te pakten qe ne ore 6:00. Aktiviteti kryesor i kesaj feste do zhvillohet ne xhamin e qytetit Puke i cili do filloj qe ne oren 05:00 me faljen e sabahut, ligjerata, tekbire etj. Urojme besimtaret agjerim, lutje dhe sadaka te pranuar !??

Leave a Reply