Myslimanët pukjanë festojnë festen e Fitër Bajramit

Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e qytetit Puke

Qe ne oret e para te mengjesit te dates 2 maj 2022 qindra besimtar mysliman te rrethit Puke i jane drejtuar xhamive per te falur namazin e Fiter Bajramit. Si cdo vit falja e namazit te fiter Bajramit u zhvillua ne te gjitha xhamit e Myftinise Puke. Padyshim qendra e ceremonis se Fiter Bajramit ishte ne xhamin e qytetit Puke ku ceremonia fetare u drejtua nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili gjate hytbes se Fiter Bajramit ftoj besimtaret ne berjen e puneve te mira dhe adhurimin e Allahut.
Nen atmosferen e gezimit edhe myslimanet e fshatit Qerret falen dhe festuan Fiter Bajramin. Ceremonia fetare ne kete xhami u drejtua nga imam Erjon Laçi. Po ashtu edhe ne fshatin Iballe besimtaret mysliman te ketij fshati nen atmosferen e Fiter Bajramit falen dhe festuan. Falja e namazit dhe hytbja u drejtua nga Leonard Kopani.
Me poshte ju paraqesim disa fotografi nga momentet e faljes dhe festimit te Fiter Bajramit 02 maj 2022

Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e qytetit Puke
Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e qytetit Puke
Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e qytetit Puke
Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e qytetit Puke
Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e qytetit Puke
Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e qytetit Puke
Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e qytetit Puke
Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e qytetit Puke
Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e qytetit Puke
Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e fshatit Qerret-Puke
Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e fshatit Qerret-Puke
Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e fshatit Qerret-Puke
Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e fshatit Iballe-Puke
Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e fshatit Iballe-Puke
Fiter Bajram 2 maj 2022 Xhamia e fshatit Iballe-Puke

Leave a Reply