Njoftim: Me date 11 mars 2024 eshte dita e pare e muajit ramazan

Njoftim

Myftinia Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit Puke se me date 11 mars 2024 eshte dita e pare e muajit te bekuar ramazan. Falja e teravive fillon pas namazit te jacise me date 10 mars 2024 ne xhamin e qytetit Puke dhe jo vetem. Me kete rast Myftinia Puke ju uron muajin e bekuar te Ramazanit ! Allahu ua pranofte agjerimin, ibadet dhe punet e tjera te hajrit!

Leave a Reply