Takim në fshatin Kryezi në prag të muajit ramazan

 

 

Ne prag te muajit ramazan, Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje takim me besimtaret mysliman te fshatit Kryezi ku foli mbi muajin e bekuar te ramazanit. Me kete rast u shpernda edhe imsakija (kalendari me kohet e syfyrit dhe iftarit).

Kryezi, 03 mars 2024

 

Leave a Reply