Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvilloi vizitë përurimi në KBI Gjakovë

KBI Gjakove

Me rastin e rizgjedhjes ne krye te KBI Gjakove te dr. Valon Myrta , Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar me disa antare te Keshillit te Myftinise Puke zhvilloi vizite perurimi ne KBI Gjakove. Pasi faledneroj kryetarin e KBI Gjakove per mikpritjen e uroj ate per rizgjedhjen edhe per nje mandat ne krye te KBI Gjakove duke i uruar suksese atij dhe stafit te tij.
Nga ana e tij kryetari Myrta i shpreu falenderimet e perzemerta Myftiut te Pukes sebashku me bashkepuntoret per viziten vellazerore, dhe me pas e njohu ate me punet dhe aktivitet qe Keshilli zhvillon dhe do zhvilloj pergjate muajit ramazan.
Gjate takimit u bisedua per bashkepunimin e mire qe ka mbreteruar deri me tani, si dhe per mundesin e intensifikimit edhe me te madhe ndermjet insitucioneve.

Date; 06.03.2024

 

Leave a Reply