Myftiu i Pukës Gëim Kopani uroi kryetarin e ri të KBI Prizren Valon ef. Ibrahimi

Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga antar te Keshillit te Myftinise Puke zhvilloi vizite perurimi ne KBI Prizren me rastin e emrimit ne krye te ketij institucioni te Valon ef. Ibrahimi.
Ne fjalen e tij Myftiu Gezim Kopani uroi Valon ef. Ibrahimi per emrinin e tij ne krye te KBI Prizren duke i deshiruar sukses ne pune atij dhe bashkepunetoreve te tij.
Ndersa kryetari i KBI Prizren Valon ef. Ibrahimi pasi falenderoi Myftiun dhe bashkepuntoret e tij poer viziten dhe urimin çmoi lart bashkepunimin me Myftinine e Pukes ne te kaluaren dhe premtoi per vazhdimin e bashkepunimit edhe ne te ardhmen.
Date, 06 mars 2024

Leave a Reply