Myftiu i Pukës Gëzim Kopani uron muajin e ramazanit besimtarëve të rrethit Pukë

Ne emer te Allahut Meshiruesit dhe Meshireberesit!

Te nderuar besimtar !
Sonte eshte nata e madhe e muajit Ramazan , ndaj nga fshati Rrape uroj te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke : Urime muajin e shenjte te ramazanit ! Allahu xh.sh. ua pranofte agjerimit dhe punet e hajrit ! Allahu xh.sh. Allahu xh.sh. ua shtofte dashurin, bereqetin ne familjet e juaja! Dhe nje here te gjitheve urime muajin e shenjte te ramazanit kudo ndodheni! Allahu ju dhente bereqet, miresi , shendet ne familje e juaja!

 

Leave a Reply